Register    Login    Forum    Search    FAQ

Board index » Outlaw Street » 2015 SERIES Race Reports, Photos & All




Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post Posted: August 19th, 2015, 9:20 pm 
Offline

Joined: May 8th, 2012, 8:51 pm
Posts: 47
I ran a 14.57 @ 99.2
A few new engine problems and not enough time to run again.


Top 
 Profile  
 
 Post Posted: August 20th, 2015, 4:47 pm 
Offline

Joined: December 17th, 2014, 9:25 pm
Posts: 32
Ran twice early on in succession. But waterworks problems curtailed the rest of the day. You know how it is water spraying everywhere and I couldn't risk it with the long queues. Car seems to want to bracket race and not go faster at the moment with consistent 15.7's. Thanks to Gary for fixing me up with a long tube as an overflow and David for advice and topping me up with water. A new head gasket has solved things, plus no oil leak now from inlet manifold seal. Quite ironic the pits were plagued by WASP's.


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Board index » Outlaw Street » 2015 SERIES Race Reports, Photos & All


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron